Καλωσορίσατε στο RetroPlanet Mag

Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα περιεχόμενο για την αρχική σελίδα.

RP - Covid: 1-0

Το φάρμακο κατά κάθε νόσου, πανδημίας, ανίας και ανησυχίας βρίσκεται ξανά εδώ! Τα τυπογραφεία δούλευαν ασταμάτητα για να προλάβουμε την καθιερωμένη επίσημη ημερομηνία του RP, και τα καταφέραμε! Μάθετε περισσότερα για την πλούσια ύλη του 27ου τεύχους, εδώ.

Τι έκρυβε η κάλτσα του Άγιου Βασίλη;

Μετά από ολιγοήμερη καθυστέρηση, κι αφού σας βρίσκουμε χορτάτους από μελομακάρονα και κουραμπιέδες, το νέο RP ήρθε για να σας συντροφεύσει στη δύσκολη περιόδο μετά τις γιορτές. Ένα ανεπανάληπτο φωτορεπορτάζ από τη Neuss σχετικά με την AMIGAAAAAAA, νέα retro games, adventures, παιχνίδια που χάθηκαν σε σκληρούς αλλά αναστήθηκαν σαν ψηφιακοί Λάζαροι, μουσική από το χθες και retro movie nights, όλα ΕΔΩ τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα!

Που είναι το δώρο μου;

Μην ανησυχείτε, απλώς ο Άγιος Βασίλης έπαθε φούιτ και μαζί του θα καθυστερήσει λιγάκι το 26ο τεύχος. Γι αυτό εκμεταλλευτείτε το κενό των επερχόμενων διακοπών με μπόλικο retro gaming και μελομακάρονα μιας κι εμείς θα βρισκόμαστε μαζί σας, λίγες ημέρες μετά την αλλαγή του έτους, χοχοχο!

Φτάσαμε τη 1η δημοτικού!

Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία... έξι ολόκληρα χρόνια κλείσαμε πλάι σας! Το 25ο τεύχος βρίσκεται εδώ on time, ετοιμο να γεμίσει το χρόνο σας με νέα, reviews, συνεντεύξεις, ανταποκρίσεις, αφιερώματα και πολλά - πολλά ακόμα!

Πλέον μπαίνουμε επίσημα στον 7ο χρόνο σταθερούς κυκλοφορίας, ένα επίτευγμα πραγματικά ασύλληπτο για ένα retro fanzine που απευθύνεται σε ένα πολύ απαιτητικό κοινό.

Sensi Days - The Stats

Αυτό που όλοι περιμένατε, είναι εδώ! Ο FIK, μετά από μήνες επεξεργασίας στο μακρινό Θιβέτ ετοίμασε τα άπαντα των Sensi Days - ναι, ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ! Σε custom macro enabled excel αναφέρονται όλα τα Head 2 Head stats, ρεκόρ, ξεφτιλίκια και θρίαμβοι. Είχατε τα άντερα να συμμετάσχετε στα τελευταία AmiCamps, τώρα όλος ο κόσμος θα ξέρει πως παίξατε!

40 βαθμοί....

Η λύση είναι μία: πιάσε το νέο  RETRO PLANET. Ναι αγαπητοί φίλοι και φίλες, 24 συναπτά τρίμηνα προσφέρουμε το αντίδοτο για το κρύο, τις αλλεργίες, τα πρωτοβρόχια αλλά και τον καύσωνα! Διαβάστε περισσότερα και λιώστε, ΕΔΩ!

Θεέ μου, δεν σταματάνε ποτέ;!

Όχι, δεν σταματάμε ποτέ! Τρίμηνο - το τρίμηνο, εποχή με την εποχή και μετά από ένα θεαματικό 68σέλιδο τεύχος, επιστρέφουμε on time και παραδίδουμε τα διαπιστευτήριά μας. Το 23ο τεύχος είναι εκεί έξω, προμηθευτείτε το τώρα!

Bigger, better, faster, more!

Ίσως πολλοί από εσάς εκεί έξω - και ειδικά οι νεότεροι σε ηλικία - να μην θυμούνται το παρθενικό (και μοναδικό, ταυτόχρονα) studio album του group 4 Non Blondes που κυκλοφόρησε το 1992, αλλά ο τίτλος αυτού μάλλον δένει ιδανικά με το 22ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet.

Τραβήξαμε 21!

Παραμένουμε σε επετειακή διάθεση καθώς τον φετινό Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 5 ολόκληρα χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων το RETRO PLANET φτάνει με συνέπεια στα χερια σας για να ζεστάνει τις ψυχούλες σας κάθε αρχή εποχής του έτους... Ενισχύστε την προσμονή σας διαβάζοντας τα περιεχόμενα των άρθρων του πιο πρόσφατου τεύχους, ΕΔΩ

Δεν περιγράφω άλλο!

Χαράς ευαγγέλια για όσους συνεχίζουν να λαμβάνουν ικανοποίηση διαβάζοντας the old way - ξέρετε, κάτι με σελίδες τυπωμένο σε χαρτί -, καθώς μόλις κυκλοφόρησε το 20ο τεύχος του περιοδικού Retro Planet. Ναι, το εικοστό: 20 τεύχη τώρα, τρίμηνο μετά από τρίμηνο είμαστε μαζί σας, πιστοί στο ραντεβού μας and proud of it!

Φιλικά sites