...κι επισήμως!

Από την 1η μέρα κυκλοφορίας του RETRO PLANET, είχαμε θέσει έναν και μοναδικό στόχο: μέσα από τις 52 έγχρωμες σελίδες του, να σας ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο, στην εποχή της προ-βιομηχανοποίησης του computing και των κονσολών.

Κάθε τρεις μήνες προσπαθούμε να ξαναζωντανέψουμε το αίσθημα της προσμονής που μας διακατείχε όλους, πριν πιάσουμε στα χέρια το επόμενο τεύχος του περιοδικού της αρεσκείας μας.

Όπως υπενθυμίζουμε συχνά, το περιοδικό τυπώνεται και κυκλοφορεί αποκλειστικά σε έντυπη μορφή και ως εκ τούτου, είναι θεμιτό να προμηθεύεστε εγκαίρως το αντίτυπό σας, πριν αυτό εξαντληθεί... γιατί θα εξαντληθεί!

Λαμβάνουμε συχνά ζητήσεις για παλαιότερα τεύχη από φίλους του περιοδικού που θέλουν να συμπληρώσουν τη συλλογή τους, τις οποίες προσπαθούμε να καλύπτουμε στο μέγιστο εφικτό βαθμό. Ωστόσο, έφτασε η στιγμή για μία σημαντική ενημέρωση προς το πιστό αναγνωστικό κοινό μας σχετικά με τη διαθεσιμότητά τους: επιγραμματικά, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι τα τεύχη 1, 2, 4, 5, 6 & 8 έχουν επισήμως εξαντληθεί.

Από τα τεύχη 3, 7, 9 & 10 έχουν μείνει αντίτυπα μετρημένα στο δάχτυλο του ενός χεριού, οπότε αν κάποιο από αυτά λείπει από τη συλλογή σας, τώρα είναι η στιγμή να το αποκτήσετε.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια χαρά και υπευθυνότητα αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν από 3 ολόκληρα χρόνια, αρχής γενομένης από το 11ο τεύχος (Άνοιξη - Μάρτιος 2016).

Μην ξεχάσετε λοιπόν να προμηθευτείτε το δικό σας αντίτυπο ζεστό και διπλοφουρνιστό, κατευθείαν από το τυπογραφείο αμέσως μόλις κυκλοφορήσει!

 

Φιλικά sites